Franciza

Franciza

Proiectul „MICeria”, ajuns în prezent la 4 locații – în Sibiu, București, Brașov și Pitești -, este pregătit să fie extins în sistem franciză în toate orașele țării. Am acumulat experiența necesară, am dezvoltat și am adaptat conceptul cu fiecare locație nouă deschisă, iar acum suntem gata să trecem la următorul nivel: Franciza MiCeria

căutăm parteneri pentru franciză

Ne propunem să ajungem cel mai mare lanț de retail autohton specializat pe produse de carne de vită Angus. Căutăm parteneri pentru dezvoltarea rețelei noastre în București și în toate orașele țării.

În succesul unei afaceri calitatea dă tonul! Iată principiul care stă la baza produselor, serviciilor și deciziilor luate. Interesul nostru este ca alături de partenerii noștri să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în România, în ceea ce privește consumul cărnii de vită.

Misiunea noastră nu se oprește la a fi doar furnizor. Promovăm o alimentație responsabilă, cu respect pentru natură și resurse. Pentru a dezvolta obiceiuri culinare de calitate în rândul consumatorilor, atenția noastră se îndreaptă către parteneri din toată țara, alături de care oferim clienților acces la produse locale superioare, obținute natural.

Miceria - brand local, produs natural și gustos

Ne dorim ca fiecare partener să beneficieze de valoarea adusă de carnea de vită Angus, să aibă posibilitatea de a oferi clienților preparate excepționale, ce au la bază materie primă sănătoasă, gustoasă și de încredere. De asemenea iubitorii de carne de vită vor avea posibilitatea de a consuma un produs premium, local și recunoscut internațional pentru calitățile lui.

Pentru MiCeria contează atât raportul calitate-preț, cât și oamenii care fac parte din povestea noastră. Atât francizații, cât şi agenții comerciali sunt o resursă esențială pentru noi și constituie cheia succesului, reușind să împartă, zi de zi, câte un zâmbet tuturor celor care trec pragul locațiilor noastre.

Beneficii franciză

  • Access la o rețeta testată de business care și-a dovedit succesul pe diferite tipologii de locații
  • Acces la rețeaua logistică ce gestionează mii de tone de carne de vită Angus anual și are acoperire națională
  • Asistență în negocierea și contractarea locației
  • Proiect de design și amenajare personalizată
  • Training specializat pentru produsele din carne de vită Angus
  • Vizite lunare în locație pentru creșterea performanței locației
  • Conectarea permanentă la cele mai noi trenduri internaționale în materie de carne de vită de calitate

locație & investiție

Locațiile MICeria vizează zone stradale centrale, cu trafic pietonal intens.

Investiția inițială într-o locație MiCeria este minimă și variază în funcție de suprafața locației și stadiul la preluare. Investiția inițială cuprinde: taxa de franciză, cheltuieli cu amenajarea și dotarea locației cu mobilier și frigidere, stocul inițial de marfă, cheltuieli asociate cu închirierea locației, cheltuieli cu recrutarea si training-ul personalului cafenelei, campania de marketing de lansare locație și capitalul circulant de lucru pentru primele luni operaționale.


NE SUSȚINEM CONSTANT PARENERII ȘI NE IMPLICĂM ÎN DEZVOLTAREA COMUNĂ!

Dacă ești iubitor de un steak fraged și gustos din carne de vită Angus, ai spirit antreprenorial și îți dorești să te asociezi cu unul dintre cele mai puternice business-uri de carne de vită din România, cere mai multe detalii prin formularul de mai jos:

Format acceptat JPG,PNG,PDF - marime maxima 10MB