Magazine

Magazine

Proiectul MICeria este rezultatul solicitărilor clienților noștri care doresc să deguste carnea de vită Angus nu doar în restaurante, dar și acasă în bucătăria proprie. Prin urmare, am creat un conceput unic ce înseamnă, pe lângă carne de vită de calitate, și tradiție, autenticitate, aducând gustul premium în viața noastră de zi cu zi. Acest concept a luat naștere din dorința de a realiza un punct de desfacere care poate fi multiplicat în toată țară și împărtășit cât mai multor oameni.

Astfel am dorit să închidem un lanț de producție care pornește de la iarba de pe pășunile din Transilvania – ferma Karpaten Meat (https://karpaten-meat.com/) – și acum se termină nu doar cu comercializarea cărnii de vită Angus, ci și cu oferirea de produse tradiționale reinterpretate. Ne dorim să aducem bucătăria românească tradițională în spațiul contemporan, să îmbinăm rețete vechi cu o materie primă deosebită, o  reîntoarcere la mâncarea preferată a românului, dar în variantă reinterpretată.

Carne de vită angus din transilvania

Tot sistemul de producție – de la iarbă la carnea din farfurie – este un proces controlat și urmărit. Totul începe cu o genetică de top, urmând apoi o reproducție corespunzătoare, un management eficient al fermei, furajare naturală, abatorizare la cele mai înalte standarde, tranșare și procesare specializate. Acest sistem complet garantează o carne cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și gust unic ce se distinge fără excepție, la orice degustare, de toate celelalte rase de vită din lume.

Ne dorim ca fiecare partener să beneficieze de valoarea adusă de carnea de vită Angus, să aibă posibilitatea de a oferi clienților preparate excepționale ce au la bază materie primă sănătoasă, gustoasă și de încredere. De asemenea, iubitorii de carne de vită vor avea posibilitatea de a consuma un produs local premium, recunoscut la nivelinternațional pentru calitățile lui.

miceria - Sibiu, București, Brașov și Pitești

Primul magazin deschis a fost cel din Sibiu, unde avem și sediul firmei, urmat apoi de cel din Pitești, București și Brașov și sperăm să  avem ocazia să ne unim forțele cu cât mai mulți antreprenori în construirea unei culturi gastronomice în România și în orientarea clienților spre consumul unor produse cu calități superioare, așa cum este carnea Premium Angus, produs local obținut în mod natural.